AVÍS LEGAL: Aquest missatge i els adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva comunicació, reproducció o distribució sense l'autorització expressa de NEKTAROBYD SLU Si vostè no és el destinatari final, si us plau elimineu-i informeu-nos per aquesta via.


Protecció de dades : De conformitat amb que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD), l'informem que les dades personals i adreça de correu electrònic de l'interessat, seran tractades sota la responsabilitat de MERCAT fontetes per un interès legítim i per a l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i es conservaran mentre cap de les parts s'hi oposi. Les dades no seran comunicades a tercers, llevat obligació legal. L'informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i les de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a ASSOCIACIO DE CONCESSIONARIS DEL MERCAT DE fontetes té domicili en: Avinguda de la Torre Blanca 10, 08172 Sant Cugat del Vallès (Barcelona) i està proveïda de CIF G59970566 i de correu electrònic info@gestiodemercats.cat. Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control en www.aepd.es.

La informació relativa a la resolució de litigis en línia en virtut de l'art. 14 Per. 1 de l'ODR (Reglament de resolució de litigis en línia):

La Comissió Europea ofereix als consumidors l'oportunitat de resoldre disputes a Internet de conformitat amb l'art. 14 Per. 1 de la ODR en una de les plataformes. La plataforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveix com un lloc on els consumidors poden tractar d'arribar a acords fora de la cort dels conflictes derivats de les compres en línia i els contractes de serveis.